HU | EN | DE

Hírek

    

Könyvbemutató és kerekasztal-beszélgetés

Könyvbemutató és kerekasztal-beszélgetés az ELTE BTK TI Nőtörténeti Kutatóközpont és az MTA Lendület Családtörténeti Kutatócsoport közös szervezésében.

Az MNL Tolna Megyei Levéltárának meghívója

A Magyar Nemzeti Levéltár Tolna Megyei Levéltára tisztelettel meghívja Önt Marosi tibor József levéltáros A vadászszázadok működése 1919-ben című előadására 2019. december 12-én.

Elindult Levéltári Mozaikok sorozatunk

Budapest Főváros Levéltára új rovatot indít, Levéltári Mozaikok címmel, amelynek első cikkéből a főpolgármesteri tisztség kialakulásának történetét ismerhetjük meg Horváth J. András főlevéltáros tollából.

Nemzetközi konferencia: Rendszerváltás. A szocializmus bukása nemzetközi nézőpontból (1989)

A Nemzeti Emlékezet Bizottsága, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Magyar Nemzeti Levéltár és az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára tisztelettel meghívja Önt a 2019. december 3-án tartandó Rendszerváltás. A szocializmus bukása nemzetközi nézőpontból (1989) című nemzetközi konferenciára.

Közönségtalálkozó blogszerzőkkel

Az Arcanum Adatbázis Kiadó és Budapest Főváros Levéltára előadásokat és kerekasztal beszélgetést rendez az együttműködő blogok szerzőivel 2019. november 29-én (péntek) 16.00 órától.